Ontevredenheid schoonmaakwerk Balanz

Veel huurders zijn niet tevreden zijn over de kwaliteit van het schoonmaken van de algemene ruimten door Balanz Facilitair.

Enige tijd geleden heeft De Voorzorg aan alle betrokken huurders een brief gestuurd om aan te kondigen dat een enquête over de schoonmaakwerkzaamheden op de site van De Voorzorg zou worden geplaatst.

Helaas is het een en ander misgelopen. Meerdere bewoners hebben, na het ontvangen van deze brief, gemeld dat de enquête niet op de site van De Voorzorg te vinden was. De enquête stond pas ongeveer een maand na verzending van de brief op de site. Daarnaast hebben verschillende bewoners gemeld dat de mogelijkheden tot het invullen van de enquête niet toereikend waren.

Hierdoor hebben uiteindelijk weinig mensen de enquête ingevuld en was de deelname dusdanig laag dat uit het resultaat geen betrouwbare conclusies konden worden getrokken.

Omdat ook tijdens de huurdersbijeenkomsten veel opmerkingen worden gemaakt door huurders die ontvredenheid zijn over de schoonmaakwerkzaamheden, blijven wij vanuit de SOHV dit onderwerp bij De Voorzorg "warm houden".

U kunt zelf ook contact opnemen met Balanz Facilitair via telefoonnummer 045-566 5000 of per mail via: info@balanzfacilitair.nl.

 

 

Naar het overzicht

Agenda

Er zijn nog geen berichten.

Laatste nieuws

Huurdersbijeenkomsten

Geschreven op

Wij zijn op 6 november 2018 begonnen met het houden van huurdersbijeenkomsten. De eerste werd gehouden in wijk 6, De Dem. Een druk bezochte middag waar we als huurdersbelangenorganisatie in gesprek zijn...