Meezenbroek

c

Beste bewoners van Meezenbroek.

Namens de Huurdersbelangen Vincio Wonen (HVW) wil ik een oproep doen aan jullie.                                                                                                                                                                                        Zoals jullie allemaal weten is Vincio Wonen voornemens om binnenkort te starten met de renovatie van de eerste woningen in jullie wijk Meezenbroek.

In het voortraject van deze ingrijpende plannen in jullie wijk zijn wij als HVW nauw betrokken geweest, en nog steeds. Wie zich dit nog kan herinneren zijn er bijeenkomsten geweest, geflyerd samen met de ambassadeurs, ambassadeursbijeenkomsten, ect.

Maar toen wij de notulen onder ogen kregen van het laatste ambassadeursoverleg schrokken wij van het aantal ambassadeurs die hier aanwezig zijn geweest. De HVW was door omstandigheden ook niet aanwezig maar het houdt ons bezig waarom er steeds minder ambassadeurs aanwezig zijn op deze bijeenkomsten!  

Beste bewoners,

De HVW wil hier graag verandering in gaan brengen en wel door een zogenaamde bewonerscommissie op te richten binnen de wijk Meezenbroek.

Zoals jullie op onze site kunnen zien hebben wij met succes in de wijk De Dem een bewonerscommissie weten op te richten. Een groep zeer gemotiveerde bewoners die geregeld met Vincio Wonen, bouwonderneming en de HVW aan tafel zitten om het project te bespreken en bij te sturen waar nodig.

Onze oproep aan de bewoners van Meezenbroek.

Wij als HVW weten dat jullie moegestreden zijn en dat jullie allemaal zoiets hebben van “Het heeft toch geen zin”. Maar het heeft wel zin en effect. 

Meld jullie aan bij ons om samen een bewonerscommissie te vormen. Dit is van belang voor jullie allemaal en het project in Meezenbroek. Op een constructieve manier samen met de HVW en Vincio Wonen het Meezenbroekproject begeleiden kan alleen maar met een bewonerscommissie.

Wij zijn op zoek naar bewoners die woonachtig zijn bij Vincio Wonen en op termijn betrokken zijn of worden bij het renovatie en verduurzamingsproject, dus ook bewoners van de eerste woningen .

Als wij een aantal mensen bereid vinden om dit te gaan doen zal de HVW in de vorm van een informatieavond uitleggen wat een bewonerscommissie inhoudt en wat voor een rechten en plichten een bewonerscommissie heeft. Alle zaken die nodig zijn om een bewonerscommissie op te zetten worden door de HVW geregeld en gefaciliteerd. Ook zullen jullie door ons worden bijgestaan in het uitvoeren van jullie taak. Kijk alvast eens op de onderstaande site, dat maakt al heel veel duidelijk.

www.woonbond.nl/sloop-en-renovatie/bewonerscommissie/rechten-plichten-en-taken-bewonerscommissies

Stuur een mailtje naar info@huurdersbelangenvinciowonen.nl of bel naar 045-2123910.

Meld jullie aan………

Met vriendelijke groet,

Ludy Derey.

Voorzitter HVW.  

.

Agenda

Er zijn nog geen berichten.

Laatste nieuws

Ramen wassen

Geschreven op

Vandaag is een heuglijke dag voor de bewoners van de Br.Aloysiusstraat. Na jarenlang getouwtrek door de Huurdersbelangen Vereniging en bewoners is het dan eindelijk gelukt.