Buurtprojecten

€ 80.000 voor buurtprojecten

Goeie buurtinitiatieven verdienen erkenning, steun en financiële hulp. Onze Buurt biedt dat al meer dan tien jaar met een royale en feestelijke prijzenactie. In de prijzenpot van 2023 zitten cheques ter waarde van € 80.000,- . Inschrijven kan nu.  

Onze Buurt is een initiatief van de woningcorporaties verenigd in Ons Limburg en wordt gesteund door Oranje Fonds en Provincie Limburg. Elk jaar deelt de jury cheques uit aan de beste Limburgse projecten. Onze Buurt stimuleert daarmee dat mensen en organisaties hun omgeving fraaier, gezelliger en socialer maken. Dat kan met een nieuw plan, maar de volgende fase van een bestaand project, maakt net zoveel kans. 

Bovenop de cheques, deelt de jury het “Onze Buurt Zetje” uit. Het Zetje helpt organisaties om een projectplan te schrijven, vrijwilligers te motiveren, een administratie op te zetten, vergunningen te regelen of iets anders praktisch. De deskundigen van SESAM Academie voeren het Zetje uit. 

Het inschrijfformulier staat op www.onzebuurt.eu. 

Inschrijven kan tot en met 14 juli 2023 12.00 uur ‘s middags. In augustus worden de finalisten bekend gemaakt en in oktober worden de prijzen uitgereikt. 

Hulp nodig bij de inschrijving? 

Geen probleem, we maken een afspraak. 

Vriendelijke groet,  

Karin Hillebrand – projectleider Onze Buurt  info@onzebuurt.eu

Onze Buurt wordt mede mogelijk gemaakt door:

Naar het overzicht

Agenda

Er zijn nog geen berichten.

Laatste nieuws

4 op 10 woningcorporaties past inkomensafhankelijke huurverhoging toe

Geschreven op

Onderzoek van de Woonbond wijst uit dat bijna 40% van de woningcorporaties in Nederland de inkomenafhankelijke huurverhoging toepast. Terwijl dit beleid de doorstroming zou moeten bevorderen, kunnen veel...