Samenwerkingsovereenkomst

Huurderbelangen Vincio Wonen tekent samenwerkingsovereenkomst

Op 21 maart 2023 hebben Huurdersbelangen Vincio Wonen (HVW) en Vincio Wonen hun samenwerking bekroond met het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst.

Directeur Vincio Wonen, Sjraar Canjels over deze overeenkomst: “Vincio Wonen hecht aan een goede samenwerking met de huurdersorganisatie en deze overeenkomst helpt daar enorm bij. Wij toetsen ons beleid aan het standpunt van de HVW en ze adviseren ons op tal van zaken. Wij zien ze als een belangrijke partner.”

Ludy Derey van de HVW benadrukt het belang van deze overeenkomst: “Deze overeenkomst bevestigt de goede samenwerking tussen de HVW en Vincio Wonen. Het markeert een positieve omslag, in denken en doen, in het belang voor onze huurders van Vincio Wonen.”

Fotobijschrift: Sjraar Canjels (directeur Vincio Wonen) en Ludy Derey (voorzitter HVW) zetten de handtekening in gezelschap van de overige HVW bestuursleden Wiel Pol en Chris van der Steen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar het overzicht

Agenda

Er zijn nog geen berichten.

Laatste nieuws

Ramen wassen

Geschreven op

Vandaag is een heuglijke dag voor de bewoners van de Br.Aloysiusstraat. Na jarenlang getouwtrek door de Huurdersbelangen Vereniging en bewoners is het dan eindelijk gelukt.